Kappertjes op azijn

Kappertjes op azijn wordt beschouwd als kappertjes.

Zoek naar kappertjes op azijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kappertjes op azijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kappertjes op azijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kappertjes op azijn:

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Recept uit Heerlijk simpel:

Bagnet vert

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, extra vierge olijfolie, kappertjes, snijbiet, witbrood en witte balsamicoazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
sauzen
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar uit Modena

Ingrediënten:
balsamicoazijn, cornichons, kappertjes, ketchup, rundergehakt en sjalot

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Slagschip-rolletjes gukanmaki

Ingrediënten:
azijn, gezuurde rijst, ingelegde gember, ingemaakte kapper-appeltjes, japanse sojasaus, kappertjes, krabvlees, nori-zeewier, sake, wasabi en zalmeitjes

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Rogvleugel

Ingrediënten:
azijn, kappertjes, rogvleugel, roomboter, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Recept uit Salades:

Dressing voor ceasar salade

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, kappertjes, mayonaise, tabasco, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Insalata di riso

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, artisjokharten in olijfolie, extra vergine olijfolie, kappertjes, kerstomaat, langkorrelrijst, peper, tonijn in blik, witte wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, citroensap, cornichons, extra vierge-olijfolie, kappertjes, pocheervocht vis en wijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren