De klassieke Italiaanse keuken
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De klassieke Italiaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers.
Marcella Hazan (1924-2013) wordt beschouwd als een van de grootste Italiaanse kookboekenauteurs. De klassieke Italiaanse keuken is haar meesterwerk: het is een toegankelijk en duidelijk standaardwerk en geschikt voor een groot publiek, van beginnende thuiskoks tot gevorderde chefs. Als geen ander weet Hazan de geuren, kleuren en smaken van de échte Italiaanse keuken over te brengen. Iedereen die houdt van heerlijk eten zou dit kookboek in zijn kast moeten hebben.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bleekselderij, extra vergine olijfolie, hamvet, knoflook, olijfolie, ossenstaart, peterselie, pruimtomaten in blik, reuzel, ui, varkenskluif, varkenspoot, varkenswangspek, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: borlottibonen, cannellinibonen, extra vergine olijfolie, radicchio, radicchio di treviso, rode wijnazijn, witlof, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: amandelen, cake, chocoladeijs, cognac, cointreau, custardijs, hazelnoten, maraschino, pure chocolade, vanilleijs en witte curacao
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: droge marsala, extra vergine olijfolie, haasbiefstuk, knoflook, peterselie, rode peper, rode wijn, tomatenpuree, venkelzaad, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: kikkererwten, knoflook, olijfolie, pruimtomaten in blik, rozemarijn, vleesbouillon, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, droge gist, ei, frituurolie, kleine ongepelde garnalen, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, broodkruim, extra vergine olijfolie, maïsmeel, oregano, pruimtomaten, pruimtomaten in blik, sfinciunideeg, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: quiche
Ingrediënten: bloem, extra vergine olijfolie, kristalsuiker, peterselie, rode wijnazijn, tonijn, ui, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: eidooier, fijne tafelsuiker, grand marnier, melk en sinaasappelschil
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: boter, bouillon, bouillonblokjes, crostini, groene spliterwten, kruimige aardappel, parmezaanse kaas, plantaardige olie, ui, vleesbouillon, vleesfond en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: broccoli, gort, knoflook, manfrigul, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, ei, kipfilet, paneermeel en plantaardige olie
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: doperwten, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, pijlinktvis, pruimtomaten in blik, tomaten, ui, vis, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: broodkruim, champignons, ei, extra vergine olijfolie, fontina, gedroogd eekhoorntjesbrood, gruyère, kastanjechampignons, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, bloemkool, ei, groente, parmezaanse kaas, plantaardige olie, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne tafelsuiker, rum en walnoten
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, rode peper, tomaat, ui, venusschelpen, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, makreel, rozemarijn, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, knoflook, spaghetti, spaghettini, zout en zwarte truffel
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / warme sauzen
Ingrediënten: boter, kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: andijvie, arboriorijst, boter, bouillonblokjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie, ui, vleesbouillon, vleesfond en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, pancetta, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, savooiekool, ui, witbrood, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, rode wijnazijn, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bloem, mannelijke courgettebloemen, plantaardige olie, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: abrikozen, amandelen, appel, banaan, bessen, citroenrasp, citroensap, fijne tafelsuiker, kersen, likeur, mandarijn, mango, meloen, peer, perzik, pruimen, sinaasappelsap en walnoten
Keuken: Italiaans
Soort: vegan / fruit