De klassieke Italiaanse keuken
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De klassieke Italiaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers.
Marcella Hazan (1924-2013) wordt beschouwd als een van de grootste Italiaanse kookboekenauteurs. De klassieke Italiaanse keuken is haar meesterwerk: het is een toegankelijk en duidelijk standaardwerk en geschikt voor een groot publiek, van beginnende thuiskoks tot gevorderde chefs. Als geen ander weet Hazan de geuren, kleuren en smaken van de échte Italiaanse keuken over te brengen. Iedereen die houdt van heerlijk eten zou dit kookboek in zijn kast moeten hebben.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, marjolein, parmezaanse kaas, peterselie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladspinazie, boter, crostini, gevogeltefond, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ui, vleesbouillon, water, wilde spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: artisjokken, citroen, ei, korstdeeg voor artisjokkentaart, olijfolie extra vergine, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, ui, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / vegetarisch / groente
Ingrediënten: courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, rode wijnazijn, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bloem, boter, kalfsoester, kappertjes op azijn, knoflook, oregano, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, witte wijn, zout, zoute kappertjes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: andijvie, arboriorijst, boter, bouillonblokjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie, ui, vleesbouillon, vleesfond en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, haaskarbonade, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, salie, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / varkensvlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, knoflook, parmezaanse kaas, pens, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode peper, rozemarijn, runderfond, tomaten, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: andijvie, cime di rapa, paardenbloemblad, piadinadeeg, savooiekool, snijbiet en spinazie
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, kappertjes op azijn, knoflook, peterselie, wortel, zout, zoute kappertjes en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloem, extra vergine olijfolie, kristalsuiker, peterselie, rode wijnazijn, tonijn, ui, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, droge marsala, kalfsoester, plantaardige olie, slagroom, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: cannellinibonen, citroensap, extra vergine olijfolie, gekookt rundvlees, groene saus, wijnazijn, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: citroensap, olijfolie, rode zalm uit blik, slagroom, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, grof zeezout, knoflook, runderkotelet en zwarte peperkorrels
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, ricotta en zout
Keuken: Italiaans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, paneermeel, plantaardige olie en rundvlees
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino romano, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode spaanse peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: warme sauzen
Ingrediënten: ansjovisfilet, bloemkool, extra vergine olijfolie, knoflook, penne, peterselie, rode spaanse peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / warme sauzen
Ingrediënten: milde kaas, peterselie en pittige kaas
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chocolade, fijne tafelsuiker, kastanjes, melk, rum, slagroom en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: aardappelgnocchi, basilicum, boter, extra vergine olijfolie, fettuccine, grof zeezout, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino romano, pecorino sardo, pijnboompitten, spaghetti en tonnarelli
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, broodkruim, ei, plantaardige olie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, boter, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata