Marcella Hazan - Marcella Cucina

Marcella Cucina

de mooiste Italiaanse gerechten van Marcella Hazan

Een boek van Marcella Hazan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Marcella Cucina, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Marcella Hazan heeft voor Marcella Cucina haar meest favoriete recepten verzameld. Dit boek staat daarom vol met heerlijke smaken uit verschillende Italiaanse regio’s, voorzien van heldere receptuur en uitgebreide productinformatie. Bovendien heeft Marcella door het hele boek heen persoonlijke notities opgenomen, waarmee een inkijkje wordt gegeven in het ware Italiaanse leven.
‘Als ik aan het schrijven ben voor een nieuw kookboek, kook ik alles voor mijn man en mezelf. Alle gerechten moeten namelijk geproefd worden - en moeten daar voldoen aan de verwachtingen van de eters. Als dat niet zo is, worden de gerechten nooit meer op tafel gezet, en komen ze ook niet in het boek.’
Marcella Cucina is het tweede boek van Marcella Hazan die al veel lof oogstte met De klassieke Italiaanse keuken.
‘Een kanjer van een boek (…) zeer aanbevolen.’ Johannes van Dam

Culinaire Klassiekers is een serie van de Culinaire Boekerij. Binnen deze serie verschijnen klassieke kookboek van bekende auteurs, die in geen enkele keuken mogen ontbreken.
In deze serie zijn inmidddels verschenen:
* Paul Bocuse, De nieuwe Franse keuken
* Marcella Hazan, De klassieke Italiaanse keuken
* Beb Vuyk, Groot Indonesisch kookboek


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken