Pochas con morcilla y aceigas - Gebakken witte bonen met bloedworst en snijbiet

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 262 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Galettes Boudin noir / Boekweitflensjes met bloedworst

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Backapfel mit Couscous und Blutwurst / Gebaken appel met couscous en bloedworst uit de stoomoven (Achim Schwekendiek)

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Escudella i carn d'olla - Catalaanse vleesschotel met bouillon

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

*Paella Valenciana with Rabbit, Puffed Wild Rice, Paella Stock, Smoked Bomba Rice, Freeze Dried Piquillo Pepper, Blood Sausage, Sous vide Braised Snails, Sofrito, Sous Vide Artichoke, Horchata Foam, Soccarat Tuile and Seared Langoustine Tails

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]