Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lever met ui - higado encebollado
- Ingrediënten:
- bloem, kalfslever, knoflook, lamslever, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, kalfsvlees, knoflook, laurier, olie, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins: