Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroensap, ei, fruit, groente, kalfsvlees, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, sjalot, tijm, tomaat, vis, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-12:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: