Kalfslever, gebakken, met sjalottenjus en aardappel-appelpuree

Je vindt dit recept op pagina 78 in delicious. magazine - 2010-12 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saure Kalbsleber mit Schalottensauce, Kartoffelplätzchen, geschmorten Feigen und Bohnengemüse - Zure kalfslever in sjalottensaus met aardappelschijfjes, gesmoorde vijgen en bonen

Een recept uit  - Deutsche Küche

Kalbsleber Berliner Art auf Kartoffelpüree mit eigelegten Perlzwiebel, glacierten Äpfeln und Apfelchips - Kalfslever op Berlijnse wijze op aardappelpuree met parelui, geglaceerde appel en appelchips

Een recept uit  - Deutsche Küche

Ossenhaas, lever & bacon

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Gemarineerde kalfslever - iscas com elas

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!