Will Fleischman, Philippa Nash en Kathryn Meeker - Vlees roken

Vlees roken

gereedschappen, technieken, recepten, perfectioneer de kunst van het roken

Een boek van Will Fleischman, Philippa Nash en Kathryn Meeker

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vlees roken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De nieuwe manier om te barbecueën - met rook!

Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.

Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman.

Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen.

Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken