Willem Asaert en F. Croes - Vlees & Wijn

Vlees & Wijn

Een boek van Willem Asaert en F. Croes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vlees & Wijn, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vlees & Wijn
Vlees & wijn gaan goed samen. Toch is een juiste keuze niet eenvoudig omdat het allebei complexe producten zijn. Over wijn zijn bibliotheken volgeschreven. Boeken over vlees zijn daarentegen aanzienlijk minder dik gezaaid. Vlees & wijn probeert daarom in de eerste plaats het vlees van rund, kalf, lam en varken te duiden. Een beschrijving van de rassen zal iedereen interesseren die in een restaurant of speciaalzaak met verschillende vari iten heeft kennisgemaakt. Daarnaast komen oorsprong, productie en karakteristieken uitgebreid aan bod en tonen reportages bij professionele en hobbykwekers de passie en zorg waarmee de dieren tegenwoordig worden gekweekt.
Vlees & wijn wil de smaakrijkdom van elk stuk kwaliteitsvlees met een passend glas wijn eren. Twee topchefs die zowel met filet als met oren en poten bijzonder goed uit de voeten kunnen, Johan Segers van ‘t Fornuis in Antwerpen en Lucas Rive van De Bokkedoorns in Overveen, stelden daarom speciaal voor dit boek dertig vleesrecepten samen. Wijnkenner en fijnproever John Monard zocht er al watertandend evenveel flessen bij.
Fotograaf Frank Croes legde kwekers en chefs, vlees en gerechten in sprekende beelden vast en redacteur Willem Asaert trok zijn laarzen aan en volgde het vee van de wei tot op het bord. In dit boek krijgt vlees de aandacht die het naast een lekkere fles wijn meer dan verdient.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken