Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Gigot de sept heures - Lamsbout om 7 uur
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, lamsvlees, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito: