Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Recepten voor de wok

Een boek van Liz Trigg en M. Garrett

We hebben 51 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Recepten voor de wok, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Recepten voor de wok. Recepten voor gezonde, snel te bereiden gerechten. Zoals: voorgerechten, hoofdgerechten, groentegerechten, desserts en nog veel meer. Van pittig Oosters tot lekker vegetarisch. Roerbakken niet alleen in de wok maar ook in de pan. Met van elk recept een afbeelding in kleur.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Recepten voor de wok

Een greep uit de 51 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Pittig krab- en kokosgerecht

Ingrediënten:
biogardeyoghurt, gedroogde rode peper, gember, groene paprika, kaneelstokje, knoflook, kokos, komijnzaad, korianderzaad, krabpoot, kurkuma, maanzaad, magere yoghurt, plantaardige olie, ui en verse koriander

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken kikkererwten

Ingrediënten:
chili-olie, chilipoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, olie, paprikapoeder, plantaardige olie, spinazie, tomaten uit blik, versgemalen zwarte peper, zonnebloempitten en zout

Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Gemengde pittige noten

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, cashewnoten, chilipoeder, kokosvruchtvlees, komijnpoeder, paprikapoeder, poedersuiker, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vegan / vegetarisch / noten
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Thaise salsa

Ingrediënten:
gemberwortel, knoflook, komkommer, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs en verse munt

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Kruidige groente in een jasje van Thaise salsa

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, courgette, gemberwortel, kikkererwtenbloem, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs, sojaolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gebakken mul met citroen

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, kappertjes, knolvenkel, olijfolie, ongezouten roomboter, rode mulfilet, sherryazijn, veldsla, majoraan, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gekruide groenten met kokos

Ingrediënten:
bleekselderij, druivenpitolie, gemberwortel, knoflook, knolvenkel, kokosmelk, lente-ui, rode peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Knapperige kool

Ingrediënten:
groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Oosterse mie met groenten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladselderij, donkere sojasaus, eiermie, poedersuiker, sesamolie, shiitake, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Gemengde geroosterde groenten

Ingrediënten:
aubergine, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori tomaten, rode paprika, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kip teriyaki

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, kippenborst, mosterdkers, rijstwijn, sinaasappel, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken pittige zalm

Ingrediënten:
druivenpitolie, honing, limoen, limoenrasp, limoensap, serehstengel, steranijs, versgemalen zwarte peper, zalmmoot en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gebakken mihoen 'Singapore'

Ingrediënten:
donkere sojasaus, garnalen, groene paprika, kerriepoeder, mihoen, plantaardige olie, suiker, thaise viscake, varkensvlees en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Garnalenvlinders

Ingrediënten:
garnalen, gemberwortel, knoflook, komkommer, magere yoghurt, pindakaas, pinda, plantaardige olie, rode peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken rijst met noten en champignons

Ingrediënten:
amandelen, champignon, grotchampignons, hazelnoten, langkorrelrijst, pecannoten, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegan / rijst / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Kipballetjes met sesam

Ingrediënten:
druivenpitolie, eiwit, gemberwortel, hoisinsaus, kipfilet, knoflook, maïzena, pistachenoten, sesamzaad, verse dille, versgemalen zwarte peper, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Toon alle 51 recepten in dit boek