Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Recepten voor de wok

Een boek van Liz Trigg en M. Garrett

We hebben 51 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Recepten voor de wok, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Recepten voor de wok. Recepten voor gezonde, snel te bereiden gerechten. Zoals: voorgerechten, hoofdgerechten, groentegerechten, desserts en nog veel meer. Van pittig Oosters tot lekker vegetarisch. Roerbakken niet alleen in de wok maar ook in de pan. Met van elk recept een afbeelding in kleur.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Recepten voor de wok

Een greep uit de 51 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Lamsvlees met munt

Ingrediënten:
citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken tahoe

Ingrediënten:
babymaiskolf, donkere sojasaus, groene peper, knoflook, kokosmelk, lente-ui, pindakaas, plantaardige olie, sperziebonen, tahoe, taugé en witte kool

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / soja
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / nagerecht uit Recepten voor de wok:

Gekaramelliseerde appelen

Ingrediënten:
citroenrasp, gemalen amandelen, golden syrup, griekse yoghurt, handappel, ongezouten roomboter en wittebroodkruim

Keuken:
Europees
Soort:
fruit
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken rijst met noten en champignons

Ingrediënten:
amandelen, champignon, grotchampignons, hazelnoten, langkorrelrijst, pecannoten, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegan / rijst / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kip teriyaki

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, kippenborst, mosterdkers, rijstwijn, sinaasappel, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Jacobsschelpen met gemberrelish

Ingrediënten:
gembersiroop, gemberwortel, jacobsschelp, komkommer, boter, poedersuiker, rijstwijnazijn, sesamzaad, steranijs, verse kervel, witte peper, wijnazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Entrecôte op oosterse wijze

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, donkere sojasaus, droge sherry, entrecote, gembernootjes, knoflook, komkommer, radijs en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Knapperige kool

Ingrediënten:
groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Oosterse mie met groenten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladselderij, donkere sojasaus, eiermie, poedersuiker, sesamolie, shiitake, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Nasi goreng

Ingrediënten:
donkere sojasaus, ei, garnalen, groene peper, kip, knoflook, kroepoek, langkorrelrijst, lente-ui en plantaardige olie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Ontbijt / diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Zwitserse rösti met rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, bacon, kwartelei, nootmuskaat, olijfoliebrood, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vlees / varkensvlees / aardappelgerecht
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Garnalenvlinders

Ingrediënten:
garnalen, gemberwortel, knoflook, komkommer, magere yoghurt, pindakaas, pinda, plantaardige olie, rode peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Zalm teriyaki

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, droge witte wijn, gemberwortel, poedersuiker, rettich, rijstwijn, roze levensmiddelenkleurstof, waterkers, zalmfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kalfshaasjes met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Mihoen met gemengde groenten

Ingrediënten:
avocado, donkere sojasaus, doperwten, garnalen, gemberwortel, knoflook, melk, mihoen, pinda, pindakaas, spinazie, tahin, water en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken kippenlever

Ingrediënten:
boter, cantharel, champignon, citroenrasp, grotchampignons, kippenlever, knoflook, medium dry sherry, verse peterselie, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Toon alle 51 recepten in dit boek