We hebben 51 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Recepten voor de wok , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten voor de wok. Recepten voor gezonde, snel te bereiden gerechten. Zoals: voorgerechten, hoofdgerechten, groentegerechten, desserts en nog veel meer. Van pittig Oosters tot lekker vegetarisch. Roerbakken niet alleen in de wok maar ook in de pan. Met van elk recept een afbeelding in kleur.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Recepten voor de wok
Een greep uit de 51 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: donkere sojasaus, droge sherry, kippenborst, mosterdkers, rijstwijn, sinaasappel, sinaasappelrasp en suiker
Keuken: Japans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: biogardeyoghurt, gedroogde rode peper, gember, groene paprika, kaneelstokje, knoflook, kokos, komijnzaad, korianderzaad, krabpoot, kurkuma, maanzaad, magere yoghurt, plantaardige olie, ui en verse koriander
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: entrecote, knolselderij, lente-ui, plantaardige olie, rode paprika, runderbouillon, sherryazijn, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, worcestershiresaus en zout
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: donkere sojasaus, entrecote, mihoen, niervet, poedersuiker, prei, rijstwijn, shiitake, spinazie, tahoe en water
Keuken: Japans
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: babymaiskolf, donkere sojasaus, groene peper, knoflook, kokosmelk, lente-ui, pindakaas, plantaardige olie, sperziebonen, tahoe, taugé en witte kool
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan / vegetarisch / groente / soja
Ingrediënten: cashewnoten, chinese kool, frisee, gemberwortel, kippenborst, lichte sojasaus, suiker, verse dragon, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: avocado, bruine suiker, djeroek poeroet, druivenpitolie, gemberwortel, limoen, serehstengel, versgemalen zwarte peper, zeezout, zout en zwaardvis
Keuken: Aziatisch
Soort: vis
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, garnalen, groene peper, kip, knoflook, kroepoek, langkorrelrijst, lente-ui en plantaardige olie
Keuken: Aziatisch
Soort: rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: pijnboompitten, plantaardige olie, rettich, rode biet, sinaasappelsap, verse koriander, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Soort: vegan / vegetarisch / groente
Ingrediënten: donkere sojasaus, garnalen, groene paprika, kerriepoeder, mihoen, plantaardige olie, suiker, thaise viscake, varkensvlees en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, citroen, kappertjes, knolvenkel, olijfolie, ongezouten roomboter, rode mulfilet, sherryazijn, veldsla, majoraan, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: chilisaus, donkerbruine basterdsuiker, gemberwortel, kipfilet, knoflook, melk, pinda, pindakaas, plantaardige olie, santen, ui en zout
Keuken: Aziatisch / Indonesisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: vlees / kalfsvlees
Ingrediënten: citroensap, druivenpitolie, lamsbout, lente-ui, peultjes, sesamzaad, verse koriander, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / lamsvlees
Ingrediënten: bosbessen, crème de cassis, eendenborst, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Europees
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ei, grand marnier, kaneelpoeder, ongezouten roomboter, rietsuiker, rozijnen, sinaasappel, witbrood en zonnebloemolie
Keuken: Europees
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, courgette, gemberwortel, kikkererwtenbloem, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs, sojaolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Aziatisch / Thais
Soort: vegan / vegetarisch / groente / frituur
Ingrediënten: gembersiroop, gemberwortel, jacobsschelp, komkommer, boter, poedersuiker, rijstwijnazijn, sesamzaad, steranijs, verse kervel, witte peper, wijnazijn en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroenrasp, gemberwortel, knoflook, pastinaak, plantaardige olie, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing en zout
Soort: vegan / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, brandewijn, cognac, gedroogde pruimen, kalkoenborst, rookspek, uitjes, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Europees
Soort: gevogelte
Toon alle 51 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789026935244
ISBN10
9026935242