M. Garrett

We hebben 6 boeken van M. Garrett waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Garrett? Registreren is gratis!

Boeken van M. Garrett

Kijk voor meer boeken.

Recepten van M. Garrett

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kalfshaasjes met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Pittig krab- en kokosgerecht

Ingrediënten:
biogardeyoghurt, gedroogde rode peper, gember, groene paprika, kaneelstokje, knoflook, kokos, komijnzaad, korianderzaad, krabpoot, kurkuma, maanzaad, magere yoghurt, plantaardige olie, ui en verse koriander

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Chinees rijstgerecht

Ingrediënten:
doperwten, gedroogde zwarte chinese paddestoelen, gekookte ham, krabvlees, langkorrelrijst, oestersaus, plantaardige olie, suiker, ui en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / rijst / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken warme salade

Ingrediënten:
cashewnoten, chinese kool, frisee, gemberwortel, kippenborst, lichte sojasaus, suiker, verse dragon, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Brandade de morue

Ingrediënten:
citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, olijven, witbrood en witte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Pizza met ui en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis in blik, bloem, gist, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, ui, water, zout, peper en zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Hummus bi tahina

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie, tahin, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken kikkererwten

Ingrediënten:
chili-olie, chilipoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, olie, paprikapoeder, plantaardige olie, spinazie, tomaten uit blik, versgemalen zwarte peper, zonnebloempitten en zout

Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, vis, knoflook, olijfolie, pernod, peterselie, prei, saffraan, schelpdieren, sinaasappelrasp, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Tjap-tjoy met eendeborst en gember

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Bijgerecht uit Het olijfolieboekje:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken vis op Thaise wijze

Ingrediënten:
blanke amandelen, gemberwortel, kabeljauw, koenjit, kokosmelk, plantaardige olie, reuzengarnaal, rode peper, rode poon, ui, versgemalen zwarte peper, vis en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Alle recepten van M. Garrett