M. Garrett

We hebben 6 boeken van M. Garrett waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Garrett? Registreren is gratis!

Boeken van M. Garrett

Kijk voor meer boeken.

Recepten van M. Garrett

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Lamsvlees met munt

Ingrediënten:
citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Pittig krab- en kokosgerecht

Ingrediënten:
biogardeyoghurt, gedroogde rode peper, gember, groene paprika, kaneelstokje, knoflook, kokos, komijnzaad, korianderzaad, krabpoot, kurkuma, maanzaad, magere yoghurt, plantaardige olie, ui en verse koriander

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Kruidige groente in een jasje van Thaise salsa

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, courgette, gemberwortel, kikkererwtenbloem, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs, sojaolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Paprika-antipasto

Ingrediënten:
artisjokharten, balsamicoazijn, basilicum, chilisaus, knoflook, olijfolie, paprika, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Gemengde pittige noten

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, cashewnoten, chilipoeder, kokosvruchtvlees, komijnpoeder, paprikapoeder, poedersuiker, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vegan / vegetarisch / noten
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Nasi goreng

Ingrediënten:
donkere sojasaus, ei, garnalen, groene peper, kip, knoflook, kroepoek, langkorrelrijst, lente-ui en plantaardige olie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gebakken mihoen 'Singapore'

Ingrediënten:
donkere sojasaus, garnalen, groene paprika, kerriepoeder, mihoen, plantaardige olie, suiker, thaise viscake, varkensvlees en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Bijgerecht uit Het olijfolieboekje:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Knoflookgarnalen

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Mihoen met gemengde groenten

Ingrediënten:
avocado, donkere sojasaus, doperwten, garnalen, gemberwortel, knoflook, melk, mihoen, pinda, pindakaas, spinazie, tahin, water en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Entrecôte Sukiyaki

Ingrediënten:
donkere sojasaus, entrecote, mihoen, niervet, poedersuiker, prei, rijstwijn, shiitake, spinazie, tahoe en water

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, vis, knoflook, olijfolie, pernod, peterselie, prei, saffraan, schelpdieren, sinaasappelrasp, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken vis op Thaise wijze

Ingrediënten:
blanke amandelen, gemberwortel, kabeljauw, koenjit, kokosmelk, plantaardige olie, reuzengarnaal, rode peper, rode poon, ui, versgemalen zwarte peper, vis en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Hummus bi tahina

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie, tahin, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van M. Garrett