M. Garrett

We hebben 6 boeken van M. Garrett waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Garrett? Registreren is gratis!

Boeken van M. Garrett

Kijk voor meer boeken.

Recepten van M. Garrett

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Chinees rijstgerecht

Ingrediënten:
doperwten, gedroogde zwarte chinese paddestoelen, gekookte ham, krabvlees, langkorrelrijst, oestersaus, plantaardige olie, suiker, ui en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / rijst / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Kruidige groente in een jasje van Thaise salsa

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, courgette, gemberwortel, kikkererwtenbloem, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs, sojaolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Zalm teriyaki

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, droge witte wijn, gemberwortel, poedersuiker, rettich, rijstwijn, roze levensmiddelenkleurstof, waterkers, zalmfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Mihoen met gemengde groenten

Ingrediënten:
avocado, donkere sojasaus, doperwten, garnalen, gemberwortel, knoflook, melk, mihoen, pinda, pindakaas, spinazie, tahin, water en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kalfshaasjes met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, bacon, kalfsbouillon, kalfshaas, sjalot, slagroom, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Lunch / bijgerecht uit Het olijfolieboekje:

Linzen-spinaziesalade

Ingrediënten:
bouquet garni, dijonmosterd, jonge spinazie, knoflook, komijnzaad, olijfolie, peterselie, puy-linzen, rode wijnazijn, stokbrood, ui, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken kippenlever

Ingrediënten:
boter, cantharel, champignon, citroenrasp, grotchampignons, kippenlever, knoflook, medium dry sherry, verse peterselie, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Knoflookgarnalen

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Entrecôte Sukiyaki

Ingrediënten:
donkere sojasaus, entrecote, mihoen, niervet, poedersuiker, prei, rijstwijn, shiitake, spinazie, tahoe en water

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken vis op Thaise wijze

Ingrediënten:
blanke amandelen, gemberwortel, kabeljauw, koenjit, kokosmelk, plantaardige olie, reuzengarnaal, rode peper, rode poon, ui, versgemalen zwarte peper, vis en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken varkenshaas met mosterdsaus

Ingrediënten:
appel, calvados, granny smith, grove mosterd, meauxmosterd, ongezouten roomboter, poedersuiker, slagroom, ui, varkenshaas, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gebakken mihoen 'Singapore'

Ingrediënten:
donkere sojasaus, garnalen, groene paprika, kerriepoeder, mihoen, plantaardige olie, suiker, thaise viscake, varkensvlees en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van M. Garrett