Recept uit Liever lokaal:
Pesto
- Ingrediënten:
- basilicum, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, parmezaanse kaas en pijnboompitten
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- saus / vegetarisch / condiment
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, courgette, extra vierge olijfolie, grof zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, peterselie, ricotta, rucola, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Nooit meer diëten:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit BioBudget:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Hoe dan?!: