Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, crème fraîche, groentebouillon, grof zeezout, honing, knoflook, knolselderij, olijfolie, saffraandraadjes, sinaasappel, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, champignon, filodeeg, gemalen korianderzaad, gemberwortel, kaneelpoeder, kastanje, knoflook, madera, marmelade, olijfolie, spinazie, tomaat in blik, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, balsamicoazijn, broodkruim, bruine basterdsuiker, courgette, fontina, knoflook, mozzarellakaas, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaten uit blik, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, donkere sojasaus en sesamolie
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bier, boter, brood, cheddar, ei, mosterd, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Brits
Soort: barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bleekselderij, gele paprika, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, komkommer, limoensap, mild chilipoeder, rode ui, tomaat, tomatensap, verse koriander en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mexicaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroenrasp, crème fraîche, kappertjes, krielaardappeltjes, magere yoghurt, saffraandraadjes, verse bieslook, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: banaan, cacaopoeder, chocoladebiscuitjes, citroensap, ei, fijne suiker, mascarpone, boter, pure chocolade, roomkaas, vanille-essence en volle kwark
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aardappel, avocado, bakpoeder, citroenrasp, citroensap, dikke yoghurt, gemberwortel, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, olijfolie, rode chilipeper, ui, yoghurt en zeezout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: dikke yoghurt, donkere sojasaus, mayonaise en sesamzaad
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, fetakaas, filodeeg, komijnzaad, boter en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, cheddar, gruyerekaas en melk
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, donkere sojasaus, noten, olijfolie, paprikapoeder, sesamzaad, suiker, tabasco en zaden
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, gedroogde vruchten, ingelegde gember, havermout, honing, kokos en noten
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bocconcini, kerstomaat, olijfolie, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: champignon, citroensap, gemalen komijn, griekse yoghurt, jonge spinazie, kikkererwten, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroenrasp, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hazelnoot, kaneelstokje, krenten, kruidnagel, nootmuskaat, oranjebloesemwater, peer, rode wijn, rozijn, sinaasappelsap, suiker, vanillestokje en zeezout
Soort: fruit
Ingrediënten: ei, gemberwortel, maïzena, spinaziesap, waterkastanjes, wontonvel, zeezout, zoete chilisaus en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch / Chinees
Soort: vegetarisch / frituur
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003