Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloemtortilla's, cheddarkaas, dikke yoghurt, ei, guacamole, melk, mild chilipoeder, olijfolie, oregano, pintobonen uit blik, refried beans, salsa naar keuze, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Amerikaans
Soort: tortilla / vegetarisch
Ingrediënten: donkere sojasaus, gemalen komijn, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, kokoscrème, kokosmelk, puy-linzen, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, chilipeper, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, grove polenta, maïskorrels, maïsmeel, melk en rode paprika
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, avocado, bakpoeder, citroenrasp, citroensap, dikke yoghurt, gemberwortel, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, olijfolie, rode chilipeper, ui, yoghurt en zeezout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijn zeezout, maanzaad, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: inmaakvocht, tomaten uit blik, ui, verse koriander, zeezout en zoetzure jalapenopeper
Keuken: Mexicaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bocconcini, kerstomaat, olijfolie, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: groene bladgroenten, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, fijne suiker, gemalen kaneel, gemalen kardemom, mascarpone, olijfolie, boter, pecannoten, poedersuiker, vanille-essence, wortel en zeezout
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: agar-agar, blauwe bessen, blauwe druiven, champagne en fijne suiker
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: ei, olijfolie, parmezaanse kaas, romeinse sla, vegetarische worcestersaus, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte wijnazijn en zeezout
Keuken: Mediterraans / Amerikaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, melk, boter, slagroom en witte chocolade
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bakpoeder, blauwe masa harina, boter, cheddar, gerookte chilipepers, groentebouillon, maïsblad, monterey jack kaas, polenta, refried beans, salsa naar keuze en witte rijst
Keuken: Mexicaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroen, dadels, dikke yoghurt, gemalen kaneel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Turks
Soort: barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, chilipeper, knoflook, limoensap, tomaat, ui, verse koriander en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, portobellopaddestoelen, tomaat, truffelolie, ui, verse bascilium, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: courgette, olijfolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, grof zeezout, knoflook, olijfolie, peper en suiker
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, cheddar, gruyerekaas en melk
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003