Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, fijn zeezout, gedroogde vruchten, magere yoghurt, noten, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, gorgonzola, kappertjes, knoflook, olijfolie, polenta, pomodori, rode paprika, rucola, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gerookte chilipepers, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: dikke yoghurt, donkere sojasaus, mayonaise en sesamzaad
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: dolcelattekaas en hüttenkäse
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandelpoeder, honing, kaneel, magere yoghurt, tarwekiemen, vruchten en vruchtensap
Soort: smoothie/milkshake / fruit / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, champignon, filodeeg, gemalen korianderzaad, gemberwortel, kaneelpoeder, kastanje, knoflook, madera, marmelade, olijfolie, spinazie, tomaat in blik, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bloemtortilla, bosui, champignon, cheddar, courgette, crème fraîche, feta, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, paprika, pintobonen, refried beans, rode chilipeper, tomaat, verse koriander, yoghurt, zoetzure jalapenopeper, zonnebloemolie en zwarte olijven
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, champignon, donkere sojasaus, groentebouillon, laurierblad, olijfolie, port, ui en verse tijm
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, portobellopaddestoelen, tomaat, truffelolie, ui, verse bascilium, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ciabatta, citroensap, fruitige olijfolie, granny smith appel, knoflook, madera, mascarpone, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorgeweekte stokvis, wilde paddestoelen en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basmatirijst, chilipeper, courgette, dikke yoghurt, fenegriekzaad, gemalen kurkuma, gemberwortel, kardemomzaad, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, mangochutney, kokosmelk, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, suiker, tomaat, tomaten uit blik, verse koriander, zeezout en zoete aardappel
Keuken: Indiaas
Soort: curry / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, broccoli, donkere sojasaus, eiernoedels, jonge paksoi, knoflook, maïzena, mirin, prei, sake, sesamzaad, shiitake, suiker, tahoe, venkelknol en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: banaan, cacaopoeder, chocoladebiscuitjes, citroensap, ei, fijne suiker, mascarpone, boter, pure chocolade, roomkaas, vanille-essence en volle kwark
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bier, boter, brood, cheddar, ei, mosterd, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Brits
Soort: barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: eiwit, fijne suiker, frambozen, maïzena, rozenwater, slagroom, wittewijnazijn en zeezout
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijn zeezout, maanzaad, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, extra vergine olijfolie, gele paprika, grof zeezout, kappertjes, knoflook, pomodoritomaat, rode paprika, rodewijnazijn, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zwarte olijven
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: donkere sojasaus en mayonaise
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: gorgonzola, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003