Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, citroen, dadels, dikke yoghurt, gemalen kaneel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Turks
Soort: barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, dikke yoghurt, gemberwortel, knoflook, lichte sojasaus, limoensap en rode chilipeper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ei, gemberwortel, maïzena, spinaziesap, waterkastanjes, wontonvel, zeezout, zoete chilisaus en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch / Chinees
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: groene chilipeper, limoensap, rode ui, tomaat, verse koriander en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ei, olijfolie, parmezaanse kaas, romeinse sla, vegetarische worcestersaus, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte wijnazijn en zeezout
Keuken: Mediterraans / Amerikaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, grove polenta, maïskorrels, maïsmeel en melk
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: dolcelattekaas en hüttenkäse
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, crème fraîche, groentebouillon, grof zeezout, honing, knoflook, knolselderij, olijfolie, saffraandraadjes, sinaasappel, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: ciderazijn, golden syrup, rode chilipeper en sojasaus
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, donkere sojasaus, noten, olijfolie, paprikapoeder, sesamzaad, suiker, tabasco en zaden
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gorgonzola, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandelpoeder, honing, kaneel, magere yoghurt, tarwekiemen, vruchten en vruchtensap
Soort: smoothie/milkshake / fruit / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: bloemtortilla, bruine rum, champignon, chilivlokken, courgette, crème fraîche, gele paprika, groene paprika, grof zeezout, guacamole, haloumi, knoflook, komijnzaad, limoen, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, salsa naar keuze, suiker, tempeh, verse koriander, wittewijnazijn en zure room
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, donkere sojasaus, groene asperge, groene sla, olijfolie en sesamzaad
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijn zeezout, maanzaad, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: gerookte chilipepers, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, broccoli, donkere sojasaus, eiernoedels, jonge paksoi, knoflook, maïzena, mirin, prei, sake, sesamzaad, shiitake, suiker, tahoe, venkelknol en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: eiwit, fijne suiker, frambozen, maïzena, rozenwater, slagroom, wittewijnazijn en zeezout
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, gerookte kaas, melk en zeezout
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003