Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bosui, ei, jonge boerenkool, lichte sojasaus, pinda, tamarindepasta, taugé, thaise rijstnoedels, verse koriander, wortel, zoete chilisaus en zonnebloemolie
Keuken: Thais
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, crème fraîche, groentebouillon, grof zeezout, honing, knoflook, knolselderij, olijfolie, saffraandraadjes, sinaasappel, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: amandelpoeder, honing, kaneel, magere yoghurt, tarwekiemen, vruchten en vruchtensap
Soort: smoothie/milkshake / fruit / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: aubergine, citroen, dadels, dikke yoghurt, gemalen kaneel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Turks
Soort: barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: champignon, citroensap, gemalen komijn, griekse yoghurt, jonge spinazie, kikkererwten, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: donkere sojasaus, gemalen komijn, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, kokoscrème, kokosmelk, puy-linzen, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: courgette, olijfolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, champignon, filodeeg, gemalen korianderzaad, gemberwortel, kaneelpoeder, kastanje, knoflook, madera, marmelade, olijfolie, spinazie, tomaat in blik, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroensap, courgette, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, trostomaat, verse rozemarijn en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bulgur, citroen, fetakaas, gemberwortel, knoflook, olijfolie, paprika, sumak, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Ingrediënten: avocado, bleekselderij, gele paprika, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, komkommer, limoensap, mild chilipoeder, rode ui, tomaat, tomatensap, verse koriander en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mexicaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: banaan, cacaopoeder, chocoladebiscuitjes, citroensap, ei, fijne suiker, mascarpone, boter, pure chocolade, roomkaas, vanille-essence en volle kwark
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: azijn, grof zeezout, knoflook, olijfolie, peper en suiker
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, melk, boter, slagroom en witte chocolade
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, chilipeper, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, grove polenta, maïskorrels, maïsmeel, melk en rode paprika
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, gedroogde vruchten, ingelegde gember, havermout, honing, kokos en noten
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake
Keuken: Japans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: gorgonzola, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: agar-agar, djeroek poeroetblaadjes, fijne suiker, gekarameliseerde pinda, gemberwortel, kokosmelk, melk, rode chilipeper en sereh
Keuken: Thais
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, portobellopaddestoelen, tomaat, truffelolie, ui, verse bascilium, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003