C. Brooks Brown

We hebben 3 boeken van C. Brooks Brown waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Brooks Brown? Registreren is gratis!

Boeken van C. Brooks Brown

Recepten van C. Brooks Brown

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / nagerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

In wijn gestoofde peren (met kruidige vulling)

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenrasp, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hazelnoot, kaneelstokje, krenten, kruidnagel, nootmuskaat, oranjebloesemwater, peer, rode wijn, rozijn, sinaasappelsap, suiker, vanillestokje en zeezout

Soort:
fruit
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise koolsla

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Aardappelsalade met saffraan

Ingrediënten:
bosui, citroenrasp, crème fraîche, kappertjes, krielaardappeltjes, magere yoghurt, saffraandraadjes, verse bieslook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Paprika´s met feta

Ingrediënten:
bulgur, citroen, fetakaas, gemberwortel, knoflook, olijfolie, paprika, sumak, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Champignontaartjes met zoete uien

Ingrediënten:
champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Curry met gegrilde aubergine en kokos

Ingrediënten:
aubergine, basmatirijst, chilipeper, courgette, dikke yoghurt, fenegriekzaad, gemalen kurkuma, gemberwortel, kardemomzaad, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, mangochutney, kokosmelk, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, suiker, tomaat, tomaten uit blik, verse koriander, zeezout en zoete aardappel

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Caesarsalade

Ingrediënten:
ei, olijfolie, parmezaanse kaas, romeinse sla, vegetarische worcestersaus, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt uit Nieuw vegetarisch koken:

Maïsmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, grove polenta, maïskorrels, maïsmeel en melk

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:

Pesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Pad thai noedels

Ingrediënten:
bosui, ei, jonge boerenkool, lichte sojasaus, pinda, tamarindepasta, taugé, thaise rijstnoedels, verse koriander, wortel, zoete chilisaus en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Parmezaanse burgers

Ingrediënten:
borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bijgerecht / basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:

Basistomatensaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaten uit blik, ui en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Romige bananentaart met chocolade

Ingrediënten:
banaan, cacaopoeder, chocoladebiscuitjes, citroensap, ei, fijne suiker, mascarpone, boter, pure chocolade, roomkaas, vanille-essence en volle kwark

Soort:
koek en gebak
Alle recepten van C. Brooks Brown