C. Brooks Brown

We hebben 3 boeken van C. Brooks Brown waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Brooks Brown? Registreren is gratis!

Boeken van C. Brooks Brown

Recepten van C. Brooks Brown

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Caesarsalade

Ingrediënten:
ei, olijfolie, parmezaanse kaas, romeinse sla, vegetarische worcestersaus, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Polentaballetjes met paddestoelenvulling

Ingrediënten:
champignon, ei, gedroogde porcini, polenta, roomkaas, sesamzaad, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Paprika´s met feta

Ingrediënten:
bulgur, citroen, fetakaas, gemberwortel, knoflook, olijfolie, paprika, sumak, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Bruschetta tomaten uit de oven

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabatta, fruitige olijfolie, knoflook, pomodoritomaat, suiker, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise koolsla

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise geglaceerde groentespiezen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, champignon, chilipeper, courgette, djeroek poeroetblaadjes, donkere sojasaus, gele paprika, knoflook, kokoscrème, limoen, mango, rijstazijn, rode paprika, rode thaise chilipeper, rode ui, sereh, tomatenpuree en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Kruidige noten

Ingrediënten:
citroensap, donkere sojasaus, noten, olijfolie, paprikapoeder, sesamzaad, suiker, tabasco en zaden

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Fajita´s met haloumi

Ingrediënten:
bloemtortilla, bruine rum, champignon, chilivlokken, courgette, crème fraîche, gele paprika, groene paprika, grof zeezout, guacamole, haloumi, knoflook, komijnzaad, limoen, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, salsa naar keuze, suiker, tempeh, verse koriander, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Wortelcake met olijfolie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, fijne suiker, gemalen kaneel, gemalen kardemom, mascarpone, olijfolie, boter, pecannoten, poedersuiker, vanille-essence, wortel en zeezout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Gado gado in witlofschuitjes

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Pad thai noedels

Ingrediënten:
bosui, ei, jonge boerenkool, lichte sojasaus, pinda, tamarindepasta, taugé, thaise rijstnoedels, verse koriander, wortel, zoete chilisaus en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van C. Brooks Brown