C. Brooks Brown

We hebben 3 boeken van C. Brooks Brown waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Brooks Brown? Registreren is gratis!

Boeken van C. Brooks Brown

Recepten van C. Brooks Brown

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Kruidige noten

Ingrediënten:
citroensap, donkere sojasaus, noten, olijfolie, paprikapoeder, sesamzaad, suiker, tabasco en zaden

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Caesarsalade

Ingrediënten:
ei, olijfolie, parmezaanse kaas, romeinse sla, vegetarische worcestersaus, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Salsa fresca

Ingrediënten:
groene chilipeper, limoensap, rode ui, tomaat, verse koriander en zeezout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Laksa met pompoen en tahoe

Ingrediënten:
bosui, djeroek poeroetblaadjes, gemalen kurkuma, gemberwortel, knoflook, kokoscrème, komkommer, lichte sojasaus, mihoen, pompoen, rode chilipeper, sereh, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse koriander, verse munt en zonnebloemolie

Keuken:
Maleisisch
Soort:
curry / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Fajita´s met haloumi

Ingrediënten:
bloemtortilla, bruine rum, champignon, chilivlokken, courgette, crème fraîche, gele paprika, groene paprika, grof zeezout, guacamole, haloumi, knoflook, komijnzaad, limoen, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, salsa naar keuze, suiker, tempeh, verse koriander, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Paprika´s met feta

Ingrediënten:
bulgur, citroen, fetakaas, gemberwortel, knoflook, olijfolie, paprika, sumak, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Linzensoep met kokos en spinazie

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gemalen komijn, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, kokoscrème, kokosmelk, puy-linzen, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Toscaanse panzanella

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, gele paprika, grof zeezout, kappertjes, knoflook, pomodoritomaat, rode paprika, rodewijnazijn, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zwarte olijven

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:

Pesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van C. Brooks Brown