Celia Brooks Brown

We hebben 2 boeken van Celia Brooks Brown waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Celia Brooks Brown? Registreren is gratis!

Boeken van Celia Brooks Brown

Recepten van Celia Brooks Brown

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:

Pesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Bruschetta bospaddestoelen met appels en madera

Ingrediënten:
boter, ciabatta, citroensap, fruitige olijfolie, granny smith appel, knoflook, madera, mascarpone, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorgeweekte stokvis, wilde paddestoelen en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Pad thai noedels

Ingrediënten:
bosui, ei, jonge boerenkool, lichte sojasaus, pinda, tamarindepasta, taugé, thaise rijstnoedels, verse koriander, wortel, zoete chilisaus en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Kruidige noten

Ingrediënten:
citroensap, donkere sojasaus, noten, olijfolie, paprikapoeder, sesamzaad, suiker, tabasco en zaden

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Brunch / lunch / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Welsh rarebit

Ingrediënten:
bier, boter, brood, cheddar, ei, mosterd, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise geglaceerde groentespiezen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, champignon, chilipeper, courgette, djeroek poeroetblaadjes, donkere sojasaus, gele paprika, knoflook, kokoscrème, limoen, mango, rijstazijn, rode paprika, rode thaise chilipeper, rode ui, sereh, tomatenpuree en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Maïssalsa

Ingrediënten:
groene chilipeper, limoensap, maïskorrels, rode ui, verse koriander en zeezout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Fajita´s met haloumi

Ingrediënten:
bloemtortilla, bruine rum, champignon, chilivlokken, courgette, crème fraîche, gele paprika, groene paprika, grof zeezout, guacamole, haloumi, knoflook, komijnzaad, limoen, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, salsa naar keuze, suiker, tempeh, verse koriander, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vegetarisch
Alle recepten van Celia Brooks Brown