Celia Brooks Brown

We hebben 2 boeken van Celia Brooks Brown waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Celia Brooks Brown? Registreren is gratis!

Boeken van Celia Brooks Brown

Recepten van Celia Brooks Brown

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Gado gado in witlofschuitjes

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / nagerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

In wijn gestoofde peren (met kruidige vulling)

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenrasp, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hazelnoot, kaneelstokje, krenten, kruidnagel, nootmuskaat, oranjebloesemwater, peer, rode wijn, rozijn, sinaasappelsap, suiker, vanillestokje en zeezout

Soort:
fruit
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Brunch / lunch / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Welsh rarebit

Ingrediënten:
bier, boter, brood, cheddar, ei, mosterd, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt uit Nieuw vegetarisch koken:

Ontbijtburrito´s

Ingrediënten:
bloemtortilla's, cheddarkaas, dikke yoghurt, ei, guacamole, melk, mild chilipoeder, olijfolie, oregano, pintobonen uit blik, refried beans, salsa naar keuze, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:

Japanse omelet

Ingrediënten:
beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Aardappelsalade met saffraan

Ingrediënten:
bosui, citroenrasp, crème fraîche, kappertjes, krielaardappeltjes, magere yoghurt, saffraandraadjes, verse bieslook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Champignontaartjes met zoete uien

Ingrediënten:
champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Caesarsalade

Ingrediënten:
ei, olijfolie, parmezaanse kaas, romeinse sla, vegetarische worcestersaus, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Polentaballetjes met paddestoelenvulling

Ingrediënten:
champignon, ei, gedroogde porcini, polenta, roomkaas, sesamzaad, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Parmezaanse burgers

Ingrediënten:
borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Baba ganouj

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, dikke yoghurt, knoflook, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Sushirol met groenten

Ingrediënten:
avocado, japanse ingelegde gember, japanse sojasaus, komkommer, mirin, nori, paprika, rijstazijn, sesamzaad, sushirijst, wasabipasta en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Tamales

Ingrediënten:
bakpoeder, blauwe masa harina, boter, cheddar, gerookte chilipepers, groentebouillon, maïsblad, monterey jack kaas, polenta, refried beans, salsa naar keuze en witte rijst

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Celia Brooks Brown