Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Fegato alla Veneziana - Venetiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, kalfslever, olijfolie, peper, peterselie, ui, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek: