Kalbsleber Berliner Art auf Kartoffelpüree mit eigelegten Perlzwiebel, glacierten Äpfeln und Apfelchips - Kalfslever op Berlijnse wijze op aardappelpuree met parelui, geglaceerde appel en appelchips

Je vindt dit recept op pagina 279 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Knolselderijpuree

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Salade van bleekselderij, appel en aardappel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Rode kool ovenschotel

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Aardappel als bijgerecht 2

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek