Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gestoofd kalfsvlees met prei
- Ingrediënten:
- boter, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, kalfsstoofvlees, krenten, melk, olijfolie, prei en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, boter, ei, eidooier, gehakt, knoflook, kruimige aardappel, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, room, sjalot, suiker, ui, water, witbrood, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / buffet / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: