Gepocheerde tonijn-spinazierol

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 74 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / italiaanse antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bucatini met broodkruim

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Casarecce con broccoli, acciughe e pinoli - Casarecce met broccoli, ansjovis en pijnappelpitten

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Ansjovis gevuld met rozijnen, noten, knoflook en broodkruim

delicious. magazine - 2014-04

Orecchiette met broccoli, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-05