Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Roerei met kaviaar, gerookte zalm en paling
- Ingrediënten:
- boter, ei, gerookte paling, gerookte zalm, kaviaar, peper, slagroom en zeezout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, eidooier, gerookte zalm, gruyère, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Tough Cookie:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud: