Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Creative chef

maak van je diner een spectaculaire beleving!

Een boek van Jasper Udink ten Cate

We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Creative chef, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit boek staat vol recepten, verhalen en tips die helpen je etentje om te toveren tot een ware eetbelevenis. Met dit kookboek van Jasper Udink ten Cate zal geen diner meer hetzelfde zijn. - Laat je meenemen in de wondere wereld van Creative Chef en ontdek jouw ultieme eetbelevenis.Hoe kan je een diner met behulp van presentatie, verhalen, geur, muziek, associaties, persoonlijkheid, ingrediënten, interactie, omgeving en tijd veranderen van een etentje tot een bijzondere eetbelevenis? Dit boek bevat recepten voor de eetbeleving.Creative Chef is een bijzonder kookboek van Jasper Udink ten Cate met een geheel nieuwe kijk op eten en beleving. Het staat boordevol inspirerende recepten die helpen je etentje om te toveren in een bijzondere gebeurtenis. Hoe maak ik een eetbare tentoonstelling? Wat is het recept voor eetbare parfum? En hoe maak je een vinyl plaat van chocola? Dit boek is nieuw en uniek in het overvolle kookboekenlandschap en spat van de inspiratie en creativiteit. Het boek brengt een glimlach op je gezicht! En daar doet Jasper het voor. - “Hoe kan je een diner met behulp van presentatie, verhalen, geur, muziek, associaties, persoonlijkheid, ingrediënten, interactie, omgeving en tijd veranderen van een etentje tot een bijzondere eetbelevenis? Dit boek bevat recepten voor de eetbeleving. Creative Chef is een bijzonder kookboek van Jasper Udink ten Cate met een geheel nieuwe kijk op eten en beleving. Het staat boordevol inspirerende recepten die helpen je etentje om te toveren in een bijzondere gebeurtenis. Hoe maak ik een eetbare tentoonstelling? Wat is het recept voor eetbare parfum? En hoe maak je een vinyl plaat van chocola? Dit boek is nieuw en uniek in het overvolle kookboekenlandschap en spat van de inspiratie en creativiteit. Het boek brengt een glimlach op je gezicht! En daar doet Jasper het voor.”


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Creative chef

Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

No 2. Flower Power

Ingrediënten:
kamillewater, lindebloesemwater, rozenwater en verbenawater

Keuken:
Internationaal
Soort:
etherische olie
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Creative chef:

Eten uit de vijver

Ingrediënten:
bleekelderij, bouillon, eetbare bloemen, mosselvocht, prei, witte wijn en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht uit Creative chef:

Groovy tomatensoep

Ingrediënten:
amandel, boter, knoflook, peper, room, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Octopussy challangers

Ingrediënten:
citroen, knoflookolijfolie en mini-octopus

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Biefstuk kalashnikov

Ingrediënten:
biefstuk, bietensap, dille, gunpowderthee, jeneverbes, laurier, rietsuiker, ui en wodka

Keuken:
Russisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / basisrecept uit Creative chef:

No. 1 Parfum Meditarrané

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, korenbloemwater, kruidenazijn, lavendelwater, rozemarijnwater, salie, tomatenconsommé, verbenawater en witte balsamicoazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
etherische olie
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert / high tea / bij de koffie uit Creative chef:

Appeltaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, bot, citroensap, ei, kaneel, rozijn, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel, zout en zure appel

Keuken:
Nederlands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken / aperitief uit Creative chef:

Cocktail met pit

Ingrediënten:
appelsap, bietensap, dennenbomenwater, eekhoorntjesbroodpoeder, honing, ijsklontjes, wodka en yoghurt

Keuken:
Internationaal
Soort:
cocktails
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Fvngi Farnei Vel Boleti

Ingrediënten:
boter, garum en wilde paddenstoelen

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige hapjes / paddenstoelen
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:

Creative Chefs versie van Panoramix

Ingrediënten:
ansjovis, eendenvet, groente, hazelnoot, kippenkarkas, knoflook, korenbloem, laurierblad, maretak, salamanderbrandy, spinazie, tabasco, thee, varkenspoot, vermicelli, water, witte wijn, wortelsap, zoete tomaat en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
drank
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Blini met zure room en zalm

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht uit Creative chef:

Veggie's nightmare

Ingrediënten:
avocado, balsamicosaus, inktvisinkt, komkommer, ossenhaas, parmezaanse kaas, spinazie en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Flower salad

Ingrediënten:
abrikozencoulis, anjers, dragonmosterd, fuchsia, krulsla, limoen, maartse viooltjes, maisscheut, olijfolie, oost-indische kers, oranjebloesemwater, prosecco en vergeet-me-nietjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Salmon spacecenters

Ingrediënten:
forelkaviaar, oesterblad, tonijn, yuzu, zalm en zilververf

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Toon alle 47 recepten in dit boek