Terug naar Creative chef.

Creative chef recepten

maak van je diner een spectaculaire beleving!

Jasper Udink ten Cate

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Gefrituurde sprinkhaan

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde sprinkhanen, mineraalwater en rijstmeel

Keuken:
Internationaal
Soort:
hapjes / frituur
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht uit Creative chef:

Groovy tomatensoep

Ingrediënten:
amandel, boter, knoflook, peper, room, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Angry tomato relish

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, gembersiroop, knoflook, olijfolie, peper, sojasaus, tomaat, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Octopussy challangers

Ingrediënten:
citroen, knoflookolijfolie en mini-octopus

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert uit Creative chef:

Persik en aardbei

Ingrediënten:
aardbei, griekse yoghurt, honing, kletskop, witte chocolade en witte perzik

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert uit Creative chef:

Bonbon

Ingrediënten:
espresso oploskoffiepoeder, grand marnier, poedersuiker, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
zoet / zoete hapjes / snoep
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Recept uit Creative chef:

Camouflage salad

Ingrediënten:
algenpoeder, appelsap, azijn, dille, dragon, druivenpitolie, ei, mosterd, radicchio, romeinse sla en shisoblad

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Salmon spacecenters

Ingrediënten:
forelkaviaar, oesterblad, tonijn, yuzu, zalm en zilververf

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

No 2. Flower Power

Ingrediënten:
kamillewater, lindebloesemwater, rozenwater en verbenawater

Keuken:
Internationaal
Soort:
etherische olie
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert uit Creative chef:

Rabarber

Ingrediënten:
aardbei, dessertwijn, fruit, honing, rabarber, venkelkruid, verveine en yoghurt

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Fvngi Farnei Vel Boleti

Ingrediënten:
boter, garum en wilde paddenstoelen

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige hapjes / paddenstoelen
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht / drinken / aperitief uit Creative chef:

Gazpacho

Ingrediënten:
abc-kruid, knoflook, komkommer, olie, rode peper, sjalot, suiker, tomaat, witbrood, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Pinxto

Ingrediënten:
appel, biefstuk, biefstuk tartaar, biet, bitterbal, bladgoud, blauwe kaas, bloedworst, burrata, chioggiabiet, coquille, deventer-zwartbladbiet, draadjesvlees, dragonmayonaise, droge worst, eetbare bloemen, epoisse, friet, gamba, garnalenkroket, geitenkaas, gerookte sprot, gevriesdroogde groente, groente, halloumi, honingraat, hopscheuten, japanse radijs, kalfshersenen, kikkerbilletjes, kippenvel, kokkel, konijnennier, kwartelei, kwartelpoot, lamszadel, mossel, oerwortel, paté, regenboogsnijbiet, rode bes, serranoham, snijbiet, sprinkhanen, stevia, sushirijst, tomatenkaviaar, varentop, varkenstong en vegetarische kipstukjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / broodbeleg
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

10 gangen menu voor een saaie receptie

Ingrediënten:
biet, champagnekruid, dennenolie, eekhoorntjesbroodpoeder, gazpacho, honingraat, ijswater, mostarda di cremona, oesterblad, tomatenkaviaar, tomatensap, venkelbloemen, wasabi, wodka en zeesprinkhaan

Keuken:
Internationaal
Soort:
hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

De Geuren-DJ

Ingrediënten:
aardbei, kaneel, oranjebloesemwater, rozenwater, sandelhout, steranijs en venkelzaad

Keuken:
Internationaal
Soort:
etherische olie
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Creative chef:

Soul Burger

Ingrediënten:
appelazijn, cajunkruiden, cheddar, hamburgerbroodje, knoflook, maple syrup, pistachenoten, selderijstengel, sla, sukadevlees, tomaat, tomatenpasta, ui, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Creative chef:

Vegetarische hamburger

Ingrediënten:
aardappel, briochebrood, eekhoorntjesbroodpoeder, eetbare bloemen, ei, gele wortel, ketchup, kikkererwt, mayonaise, sla, soja, zeewier en zeewiersla

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:

Anti-kater water

Ingrediënten:
aardbei, appel, framboos, groente, komkommer, ouzo, wasabi en wortel

Keuken:
Grieks
Soort:
kikker / drank
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Recept uit Creative chef:

Tomatensaus maken

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, peper, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / pizza / groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Flower salad

Ingrediënten:
abrikozencoulis, anjers, dragonmosterd, fuchsia, krulsla, limoen, maartse viooltjes, maisscheut, olijfolie, oost-indische kers, oranjebloesemwater, prosecco en vergeet-me-nietjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:

Spaceliquids

Ingrediënten:
komkommer, prosecco, sap van mostarda di cremona, sojamelk, sojasaus en tomatensap

Keuken:
Internationaal
Soort:
smoothie/milkshake / groente
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Mozzarella maken

Ingrediënten:
citroenzuur, stremsel en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / hartige hapjes / kaas
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Een eetbaar strand

Ingrediënten:
agar-agar, ansjovis, blauwe kleurstof, citroengras, kokkel, mosselen, panko, sashimitonijn, sesamzaad, vongole, witte wijn, zalm sashimi en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Biefstuk kalashnikov

Ingrediënten:
biefstuk, bietensap, dille, gunpowderthee, jeneverbes, laurier, rietsuiker, ui en wodka

Keuken:
Russisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:

Creative Chefs versie van Panoramix

Ingrediënten:
ansjovis, eendenvet, groente, hazelnoot, kippenkarkas, knoflook, korenbloem, laurierblad, maretak, salamanderbrandy, spinazie, tabasco, thee, varkenspoot, vermicelli, water, witte wijn, wortelsap, zoete tomaat en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
drank
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht uit Creative chef:

Veggie's nightmare

Ingrediënten:
avocado, balsamicosaus, inktvisinkt, komkommer, ossenhaas, parmezaanse kaas, spinazie en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Recept Lodewijk 14de

Ingrediënten:
boterham, ganzenvet, kalfslever, kappertjes, kippenbouillon, paddenstoel, ui en verjus

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert / high tea / bij de koffie uit Creative chef:

Appeltaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, bot, citroensap, ei, kaneel, rozijn, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel, zout en zure appel

Keuken:
Nederlands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Creative chef:

Indonesische rijsttafel

Ingrediënten:
gember, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, kurkuma, kwartelei, peper, rijst, rode paprika, runderfond, runderwang, serehpoeder, suiker, tomatenpuree, ui, witte kool, wittewijnazijn, zoete ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken / aperitief uit Creative chef:

Cocktail met pit

Ingrediënten:
appelsap, bietensap, dennenbomenwater, eekhoorntjesbroodpoeder, honing, ijsklontjes, wodka en yoghurt

Keuken:
Internationaal
Soort:
cocktails
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Blini met zure room en zalm

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

No 4. Fresh & Tonka

Ingrediënten:
duizendbladwater, hysopwater, pepermuntbladwater en tonkaboon

Keuken:
Internationaal
Soort:
etherische olie
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Creative chef:

Eten uit de vijver

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, eetbare bloemen, mosselvocht, prei, witte wijn en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Venus op je bord

Ingrediënten:
bladgoud, cacaopoeder, champagne, coquille, jakobsschelpen, oester, oesterblad, roomboter, sevrugakaviaar en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Recept poulet marengo

Ingrediënten:
ei, kip, knoflook, olijfolie, peterselie, rivierkreeft, rozemarijn, tomaat, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / basisrecept uit Creative chef:

No. 1 Parfum Meditarrané

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, korenbloemwater, kruidenazijn, lavendelwater, rozemarijnwater, salie, tomatenconsommé, verbenawater en witte balsamicoazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
etherische olie
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Hartige perzikensalade

Ingrediënten:
azijn, citroensap, komkommer, mosterd, olijfolie, onrijpe perziken, peper, sjalot, zoete tomaat en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / fruit