Gerookte zeeforel met groente - trota pirofila con verdure

Je vindt dit recept op pagina 800 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Bereidingstijd:
85 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Timballo di maccheroni (timbaal van maccheroni)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Schorseneren met bechamelsaus

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Kookboek: Vandaag VEGAN!

Een recept uit Isabel

Gegratineerde bloemkool met bechamelsaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken