Recept uit Haute cuisine op klompen:
Kalfslever met uien-roomsaus en gebakken appel
- Ingrediënten:
- appels, bieslook, bloem, boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, peper, room, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Recept uit De kunst van het koken: