Recept uit Jamie's Italie:
Witte risotto
- Ingrediënten:
- bouillon, droge vermout, knoflook, knolselderij, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- risotto
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, groente, kaas, kippenbouillon, laurier, noilly prat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, risottorijst, saffraan, selderij, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: