Recept uit Het Franse bakboek:
Fougasse au sucre
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, banketbakkersroom, bloem, boekweitmeel, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, knoflook, meel, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept uit Italiaanse patisserie:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Zuur:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Bij de koffie uit Minimania:
Bij de koffie uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier: