Recept van Onze Franse keuken:
Perzikcake met tijm
- Ingrediënten:
- beslag, bloem, eieren, gezouten roomboter, olijfolie, rietsuiker, suiker, tijm, yoghurt, bakpoeder en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bruine suiker, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, grof zeezout, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit The big green egg book:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Honey & co: