Gesudderde lamsschouder met tijm en appelstroop

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 78 in Haute cuisine op klompen .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hangop met balsamico en bramen

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Eendenborstfilet met appeltjes en stroop

Serveersuggestie Eendenborstfilet met appeltjes en stroop

Stoofvlees met appelstroop en champignons

Een recept uit Veronique Pouw

Salade van geroosterde biet, wortel en oude Leidsche

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef