Porc et palourdes en cocotte | Varkensvlees en venusschelpen met cider en limabonen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 120 in Mijn Franse keuken .

Keuken:
Frans
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Compressed Green Apple

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Pastasalade met zeekraal en warmgerookte zalm

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Venkelsalade Met Appel – Skinny Six

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Raak jij die laatste 2 kilo maar niet kwijt?

Een recept uit Isabel