Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kool met boter - embeurrée de chou
- Ingrediënten:
- boter, peper, witte kool en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, vlees, water, witte kool, witte wijn, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Pure Foodie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van I love food & wine: