Pure Foodie

Hoi, leuk dat je er bent :)Mijn naam is Kim Janse. Welkom op mijn website met recepten en informatie over voeding. Ik maak mijn lichaam gezond met voeding. Na gezondheidsproblemen en verschillende dokter/artsbezoeken ben ik er van overtuigd dat ik mijn lichaam kan herstellen met voeding. Ik ben nieuwsgierig van aard en altijd aan het onderzoeken hoe ik goed voor mezelf kan zorgen. Een verantwoorde, gezond eetpatroon levert mij veel plezier, energie en heerlijke moment op. Ik neem je mee op reis door mijn leven met heerlijk eten, gezonde tips en een fijne dosis inspiratie om goed voor jezelf te zorgen. Iedereen is welkom, zorg goed voor jezelf.

Recepten

Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Rucola rucola rucola pesto!

Ingrediënten:
azijn, broccoli, dille, doperwten, dressing, kabeljauw, limoen, noten, olijfolie, omelet, oude kaas, parmezaanse kaas, pasta, pesto, peultjes, rucola, spinazie, tenen knoflook, tomaten, tuinbonen, wortelen, zongedroogde tomaten, zout en zwarte peper

Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Zeg het met taart!

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, gesmolten boter, limoen, room, roomkaas, snuf zout en suiker

Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Spicy pepersoep

Ingrediënten:
bouillon, prei, rode chilipepers, stengels bleekselderij, tenen knoflook, witte uien en zwarte peper

Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Vega pita met tzatziki

Ingrediënten:
aubergine, balsamico azijn, basilicum, cashewnoten, courgette, feta, groene kruiden, hummus, kaas, komkommer, kwark, peper en zout, peterselie, pita broodjes, veldsla, verse koriander, volle yoghurt, witte ui en zout en peper

Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Lasagne met yoghurt, een heerlijk recept!

Ingrediënten:
champignons, eieren, feta, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde tijm, griekse yoghurt, kaas, lasagne, parmezaanse kaas, peper en zout, ricotta, spinazie, tenen knoflook, tomatenpuree en uien

Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Lunchen zonder brood, 3 tips!

Ingrediënten:
aardappels, amandelmeel, azijn, bakingsoda, bakpoeder, dadels, eieren, fruit, gedroogde abrikozen, gedroogd fruit, gember, havermeel, havervlokken, knoflook, kokos, lijnzaad, muesli, pasta, pruimen, rijst, sesamzaad, specerijen, ui, walnoten, yoghurt, zaden en zonnebloempitten

Toon alle recepten