Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, komkommer, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, spitskool, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Vegan Genial:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Proef Puglia: