Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Bijgerecht uit Zuur: