Recept uit Deutsche Küche:
Heensch - Boekweitpannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gist, melk, olie en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basterdsuiker, bloem, boekweitmeel, boter, citroen, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, kaas, knoflook, kristalsuiker, olie, patentbloem, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Turquoise:
Basisrecept uit Fresh en light:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Recept uit Made in Sicily :
Recept uit Ons bakboek:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Bijgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Het Hummus kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept uit Turquoise: