28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakpoederbloemboterbrandewijnchampagnechocoladecitroencitroensapdroge witte wijneidooiereiwitkaneelstokjeknoflookkristalsuikermelknootmuskaatolieolijfoliepoedersuikerproseccorood fruitslagroomzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Sorbet met witte wijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, eiwit, gelatine, kristalsuiker, water en zoete witte wijn

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made 1 notitie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Peren-hazelnotentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doyenne du comice peer, ei, hazelnoten, kaneelstokje, suiker, vanillesuiker, water, witte wijn en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Drinken / cocktails uit Heston Blumenthal thuis:

Negroni

Ingrediënten:
campari, droge witte vermout, eiwit, fructose, fruitsuiker, gin, ijsblokjes, pectine, prosecco, sinaasappel en spuitwater

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

varkens-empanada

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gemalen zwarte peper, ham, instantgist, knoflook, maïsmeel, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, saffraandraadjes, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, varkenslende, verse peterselie, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

artisjokken met vinaigrette

Ingrediënten:
artisjok, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, mosterd, olijfolie, suiker, verse dragon, verse kervel, water, wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Zoete lampastei - sweet lamb pie

Ingrediënten:
artisjokhart, berberisbessen, bloem, boter, citroensap, druiven, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, krenten, lamsbout, lamsgehakt, lamsvlees, melk, nootmuskaat, patentbloem, reuzel, verse peterselie, water, witte suiker, witte wijn, zeezout, zoete aardappel, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / pastei
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:

Geitenkaassoufflés met gepocheerde vanilleperziken

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, harde geitenkaas, hazelnoten, kruidnagel, laurier, melk, perzik, slagroom, ui, vanillestokje, water, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Sabayon

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Frans / Italiaans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Chocoladeflensjes

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, citroen, eieren, frambozenpuree, melk, poedersuiker, suiker, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tortellini met pompoen

Ingrediënten:
amaretti, azijn, bigarreaux, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde peer, geel mosterdpoeder, gember, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, pompoen, slagroom, suiker, sukade, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Semifreddo

Ingrediënten:
amaretti, appels, bloem, citroen, eierdooiers, eieren, kristalsuiker, slagroom, water, witte wijn en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / ijs
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Champagneboltaart

Ingrediënten:
brandewijn, champagne, eidooier, gelatine, kapselbeslag, schuimkruimels, slagroom, suiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

18+ cocktails voor Kerst

Ingrediënten:
amaretto, baileys, cacao poeder, chocolade, chocolademelk, citroensap, eiwit, espresso, grenadine, ijs, ijsklontjes, sinaasappelsap, kers, likeur, limoensap, limoncello, nootmuskaat, prosecco, rood fruit, rozemarijn, siroop, slagroom, suiker, vanille, verse tijm en water

Haal meer recepten op...