In muskaatwijn gekookte kersen met kaneelijs - ciliegie cotte al vino moscato on gelato di cannella

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 134 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / ijs
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chocoladetruffels

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Chocolade-ijs

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Chocolade-ijs - gelato ai cioccolato

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Millefeuille van drie soorten chocolade - millefoglie ai tre cioccolati

Een recept uit  - De Zilveren Lepel