5 - Topkoks voor thuiskoks
40 gerechten van Sergio Herman, Geert Van Hecke, Ramon Beuk, Jonnie Boer, Margo Reuten, Piet Huysentruyt en vele anderen
We hebben 40 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 5 - Topkoks voor thuiskoks , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Jubileumeditie. - Uitg. in opdracht van PostNL voor het World Food Programme - In deel 5 van Topkoks voor Thuiskoks geven 40 Nederlandse en Vlaamse topkoks hun geheimen prijs. De mooiste recepten met favoriete ingrediënten voor prachtige gerechten en toch gemakkelijk te bereiden. Met heldere instructies en fraaie fotografie. Van de aankoop van één boek krijgt een kind in Malawi 40 maaltijden via het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP). Eerdere delen van deze succesvolle serie kookboeken won de Gouden Garde Publieksprijs 2010 en de Gourmand World Cookbook Award 2011.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 5 - Topkoks voor thuiskoks
Een greep uit de 40 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, boter, couscous, kippenfond, koriander, melk, olie, olijf, pompoen, rabarber, ras el hanout, rode mul, room, suiker en verveinethee
Ingrediënten: ananas, appel, boter, framboos, grapefruit, honing, mango, meloen, peer, sinaasappel, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en witte wijn
Ingrediënten: bospeen, boter, champignon, citroen, citroengras, foelie, gele wortel, gember, kabeljauwrug, kaneel, kippenfond, kokosmelk, komijn, koriander, kruidnagel, lamsoor, laurierblad, olijfolie, sjalot, slagroom, winterpeen en witte wijn
Ingrediënten: aardappel, boter, kalfssukade, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, limoen, madame jeanettes, nootmuskaat, peperkorrel, piccalilly, runderbouillon, sinaasappelsap, sojaolie, tomatenpuree, ui en zoutvlees
Ingrediënten: agaragar, asperge, citroen, citroengras, gember, knoflook, koriander, limoen, mayonaise, olijfolie, radijs, sjalot, suiker, sushiazijn, tonijn en tuinkers
Ingrediënten: bloemkool, boter, frituurolie, knoflook, lardo di colonnata, laurierblad, pierre robert, truffel, truffelpuree en witte wijn
Ingrediënten: makreel, peperkorrel, rozemarijn, sjalot, suiker, witte wijn en wittewijnazijn
Ingrediënten: ananas, champagne, eidooier, gember, korianderpoeder, poedersuiker, sinaasappelsap, suiker en vanille-ijs
Ingrediënten: bitterkoekjes, ei, eidooier, gelatine, marasquin, rum, slagroom, suiker en fruit
Ingrediënten: asperge, azijn, bloem, bloemkool, boerenham, bospeen, doperwt, eidooier, kalfshaas, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kurkuma, mosterd, olijfolie, peterselie, rettich en ui
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gevogeltebouillon, kalfsbouillon, knoflook, korianderkorrel, kruidnagel, laurierblad, mosterdkers, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, sjalot, tijm, winterpeen en zuurdesembrood
Ingrediënten: amandel, basilicumbladeren, cherrytomaten, gele tomaat, groene tomaat, knoflook, melk, olijfolie, rijstazijn, stokbrood en wijnazijn
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, rogvleugels, sjalot, slagroom, tomaat en witte wijn
Ingrediënten: arachideolie, bieslook, butternutpompoen, dijonmosterd, gember, kappers, knoflook, koriander, notenolie, olijf, olijfolie, poedersuiker, sinaasappel, sint-jakobsschelp, sjalot, tijm, venkel en witte azijn
Ingrediënten: aardappel, azijn, eidooier, gerookte knoflook, groene tomaat, knoflook, komkommer, olijfolie, palingfilet, pernod, roomboter, suiker, tong, visbouillon, water en witte wijn
Ingrediënten: aardbei, bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gelatine, melk, meringue, slagroom, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en witte basterdsuiker
Ingrediënten: bleekselderij, gele paprika, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pul biber, saffraan, slagroom en ui
Ingrediënten: cayennepeper, hazenachterbout, jeneverbes, laurierblad, ontbijtkoek, rode wijn, sjalot en wildfond
Ingrediënten: doperwt, groene chilipeper, kabeljauwhaas, komijn, koriander, limoensap, olijfolie, radijs, rode ui, rucola en zeezout
Ingrediënten: aardappel, beschuit, citroen, drentse worst, droge witte wijn, groene asperge, knoflook, korianderkorrel, melk, olie, rode poon, roomboter, sjalot en visbouillon
Toon alle 40 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789081789608
ISBN10
9081789600