5 - Topkoks voor thuiskoks
40 gerechten van Sergio Herman, Geert Van Hecke, Ramon Beuk, Jonnie Boer, Margo Reuten, Piet Huysentruyt en vele anderen
We hebben 40 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 5 - Topkoks voor thuiskoks , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Jubileumeditie. - Uitg. in opdracht van PostNL voor het World Food Programme - In deel 5 van Topkoks voor Thuiskoks geven 40 Nederlandse en Vlaamse topkoks hun geheimen prijs. De mooiste recepten met favoriete ingrediënten voor prachtige gerechten en toch gemakkelijk te bereiden. Met heldere instructies en fraaie fotografie. Van de aankoop van één boek krijgt een kind in Malawi 40 maaltijden via het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP). Eerdere delen van deze succesvolle serie kookboeken won de Gouden Garde Publieksprijs 2010 en de Gourmand World Cookbook Award 2011.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 5 - Topkoks voor thuiskoks
Een greep uit de 40 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, rogvleugels, sjalot, slagroom, tomaat en witte wijn
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, framboos, frituurolie, limoencress, marsepein, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillestokje en zelfrijzend bakmeel
Ingrediënten: basilicum, bieslook, bouillonblokje, cherrytomaten, granny smith, haring, honing, knoflook, komkommer, kropsla, limoensap, olijfolie, quinoa, rode paprika, rozemarijn, rucola, sjalot, tomaat, tomatenpuree, vanillestokje, venkel en xeresazijn
Ingrediënten: doperwt, groene chilipeper, kabeljauwhaas, komijn, koriander, limoensap, olijfolie, radijs, rode ui, rucola en zeezout
Ingrediënten: appel, balsamicoazijn, boter, eendenborst, honing, kippenbouillonpoeder, koffie, suiker en tijm
Ingrediënten: aardappel, beschuit, citroen, drentse worst, droge witte wijn, groene asperge, knoflook, korianderkorrel, melk, olie, rode poon, roomboter, sjalot en visbouillon
Ingrediënten: aardappel, boter, cantharel, dragon, kalfsfond, olijfolie, rode wijn, runderstaartstuk, spekblokjes, tijm en zilverui
Ingrediënten: aardappel, boter, couscous, kippenfond, koriander, melk, olie, olijf, pompoen, rabarber, ras el hanout, rode mul, room, suiker en verveinethee
Ingrediënten: bitterkoekjes, ei, eidooier, gelatine, marasquin, rum, slagroom, suiker en fruit
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, cantharel, citroensap, kalfsfond, kippenbouillon, kuit, paddenstoelenfond, peterselie, scholfilet, visfond, witte boon en zeekraal
Ingrediënten: avocado, bosui, citroen, citroengras, honing, kokkel, korianderzaad, laurierblad, limoen, scheermesjes, spinazie, wasabi, witte peperkorrels, witte wijn, wittewijnazijn en zeebaars
Ingrediënten: bruine suiker, gedroogde chilipeper, kaneelstokje, korianderzaad, kruidnagel, peer, suiker, varkensfilet, wittewijnazijn en zeezout
Ingrediënten: cayennepeper, hazenachterbout, jeneverbes, laurierblad, ontbijtkoek, rode wijn, sjalot en wildfond
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, framboos, mousserende wijn, munt, slagroom en suiker
Ingrediënten: bloem, boter, crème de cassis, eiwit, gelatine, honing, mascarpone, melk, poedersuiker, suiker, vanillestokje en vijg
Ingrediënten: arachideolie, bieslook, butternutpompoen, dijonmosterd, gember, kappers, knoflook, koriander, notenolie, olijf, olijfolie, poedersuiker, sinaasappel, sint-jakobsschelp, sjalot, tijm, venkel en witte azijn
Ingrediënten: agaragar, azijn, boragebloem, boter, citroengras, citroensap, gember, gembersiroop, kerriepoeder, ketjap, kippendij, komkommer, langoustine, limoenblad, olie, rijstazijn, slagroom, sojasaus, spaanse peper en suiker
Ingrediënten: boter, eidooier, griesmeel, groene asperge, groene peper, kalfshaas, kerriepoeder, melk, morilles, room, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en witte wijn
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicumbladeren, bospeen, boter, doperwt, dragon, kervel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, rodemulfilets, rozemarijn, sinaasappel, tomaat en wortelsap
Ingrediënten: asperge, azijn, bloem, bloemkool, boerenham, bospeen, doperwt, eidooier, kalfshaas, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kurkuma, mosterd, olijfolie, peterselie, rettich en ui
Toon alle 40 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789081789608
ISBN10
9081789600