5 - Topkoks voor thuiskoks
40 gerechten van Sergio Herman, Geert Van Hecke, Ramon Beuk, Jonnie Boer, Margo Reuten, Piet Huysentruyt en vele anderen
We hebben 40 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 5 - Topkoks voor thuiskoks , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Jubileumeditie. - Uitg. in opdracht van PostNL voor het World Food Programme - In deel 5 van Topkoks voor Thuiskoks geven 40 Nederlandse en Vlaamse topkoks hun geheimen prijs. De mooiste recepten met favoriete ingrediënten voor prachtige gerechten en toch gemakkelijk te bereiden. Met heldere instructies en fraaie fotografie. Van de aankoop van één boek krijgt een kind in Malawi 40 maaltijden via het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP). Eerdere delen van deze succesvolle serie kookboeken won de Gouden Garde Publieksprijs 2010 en de Gourmand World Cookbook Award 2011.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 5 - Topkoks voor thuiskoks
Een greep uit de 40 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ananas, bloem, eidooier, filodeeg, maanzaad, melk, olie, slagroom, suiker, vanillestokje en witte chocolade
Ingrediënten: amandel, basilicumbladeren, cherrytomaten, gele tomaat, groene tomaat, knoflook, melk, olijfolie, rijstazijn, stokbrood en wijnazijn
Ingrediënten: boter, eidooier, griesmeel, groene asperge, groene peper, kalfshaas, kerriepoeder, melk, morilles, room, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en witte wijn
Ingrediënten: arachideolie, bieslook, butternutpompoen, dijonmosterd, gember, kappers, knoflook, koriander, notenolie, olijf, olijfolie, poedersuiker, sinaasappel, sint-jakobsschelp, sjalot, tijm, venkel en witte azijn
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, cantharel, citroensap, kalfsfond, kippenbouillon, kuit, paddenstoelenfond, peterselie, scholfilet, visfond, witte boon en zeekraal
Ingrediënten: citroen, geleisuiker, jeneverbes, kardemompeul, korianderzaad, kruidnagel, marmello, peperkorrel, sinaasappel, steranijs, tomaat en vanillestokje
Ingrediënten: aardappel, boter, kalfssukade, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, limoen, madame jeanettes, nootmuskaat, peperkorrel, piccalilly, runderbouillon, sinaasappelsap, sojaolie, tomatenpuree, ui en zoutvlees
Ingrediënten: boter, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, portobello, rode ui, rucola, slagroom, truffel, truffeltapenade en zwarte olijf
Ingrediënten: bitterkoekjes, ei, eidooier, gelatine, marasquin, rum, slagroom, suiker en fruit
Ingrediënten: aardappel, beschuit, citroen, drentse worst, droge witte wijn, groene asperge, knoflook, korianderkorrel, melk, olie, rode poon, roomboter, sjalot en visbouillon
Ingrediënten: agaragar, asperge, citroen, citroengras, gember, knoflook, koriander, limoen, mayonaise, olijfolie, radijs, sjalot, suiker, sushiazijn, tonijn en tuinkers
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicumbladeren, bospeen, boter, doperwt, dragon, kervel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, rodemulfilets, rozemarijn, sinaasappel, tomaat en wortelsap
Ingrediënten: bospeen, boter, champignon, citroen, citroengras, foelie, gele wortel, gember, kabeljauwrug, kaneel, kippenfond, kokosmelk, komijn, koriander, kruidnagel, lamsoor, laurierblad, olijfolie, sjalot, slagroom, winterpeen en witte wijn
Ingrediënten: agaragar, azijn, boragebloem, boter, citroengras, citroensap, gember, gembersiroop, kerriepoeder, ketjap, kippendij, komkommer, langoustine, limoenblad, olie, rijstazijn, slagroom, sojasaus, spaanse peper en suiker
Ingrediënten: aardappel, boter, cantharel, dragon, kalfsfond, olijfolie, rode wijn, runderstaartstuk, spekblokjes, tijm en zilverui
Ingrediënten: amandel, bospeen, boter, cantharel, gevogeltebouillon, groene asperge, kervel, lamsschouder, morilles, olijfolie, risottorijst, slagroom, snijboon, suiker en zeezout
Ingrediënten: asperge, azijn, bloem, bloemkool, boerenham, bospeen, doperwt, eidooier, kalfshaas, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kurkuma, mosterd, olijfolie, peterselie, rettich en ui
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, framboos, mousserende wijn, munt, slagroom en suiker
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, framboos, frituurolie, limoencress, marsepein, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillestokje en zelfrijzend bakmeel
Ingrediënten: bloemkool, boter, frituurolie, knoflook, lardo di colonnata, laurierblad, pierre robert, truffel, truffelpuree en witte wijn
Toon alle 40 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789081789608
ISBN10
9081789600