5 - Topkoks voor thuiskoks
40 gerechten van Sergio Herman, Geert Van Hecke, Ramon Beuk, Jonnie Boer, Margo Reuten, Piet Huysentruyt en vele anderen
We hebben 40 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 5 - Topkoks voor thuiskoks , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Jubileumeditie. - Uitg. in opdracht van PostNL voor het World Food Programme - In deel 5 van Topkoks voor Thuiskoks geven 40 Nederlandse en Vlaamse topkoks hun geheimen prijs. De mooiste recepten met favoriete ingrediënten voor prachtige gerechten en toch gemakkelijk te bereiden. Met heldere instructies en fraaie fotografie. Van de aankoop van één boek krijgt een kind in Malawi 40 maaltijden via het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP). Eerdere delen van deze succesvolle serie kookboeken won de Gouden Garde Publieksprijs 2010 en de Gourmand World Cookbook Award 2011.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 5 - Topkoks voor thuiskoks
Een greep uit de 40 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicumbladeren, bospeen, boter, doperwt, dragon, kervel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, rodemulfilets, rozemarijn, sinaasappel, tomaat en wortelsap
Ingrediënten: droge witte wijn, eidooier, eiwit, gelatine, slagroom, suiker en whisky
Ingrediënten: ananas, bloem, eidooier, filodeeg, maanzaad, melk, olie, slagroom, suiker, vanillestokje en witte chocolade
Ingrediënten: bruine suiker, gedroogde chilipeper, kaneelstokje, korianderzaad, kruidnagel, peer, suiker, varkensfilet, wittewijnazijn en zeezout
Ingrediënten: basilicum, bietensap, gelatine, oude kaas en scharrelei
Ingrediënten: basilicum, bieslook, bouillonblokje, cherrytomaten, granny smith, haring, honing, knoflook, komkommer, kropsla, limoensap, olijfolie, quinoa, rode paprika, rozemarijn, rucola, sjalot, tomaat, tomatenpuree, vanillestokje, venkel en xeresazijn
Ingrediënten: appel, balsamicoazijn, boter, eendenborst, honing, kippenbouillonpoeder, koffie, suiker en tijm
Ingrediënten: bosui, boter, broodmix, bruine basterdsuiker, citroensap, foelie, gember, ketjap, knoflook, kurkuma, sambal, shiitake, sjalot, tomaat, tomatensap, ui en wittewijnazijn
Ingrediënten: agaragar, asperge, citroen, citroengras, gember, knoflook, koriander, limoen, mayonaise, olijfolie, radijs, sjalot, suiker, sushiazijn, tonijn en tuinkers
Ingrediënten: bitterkoekjes, ei, eidooier, gelatine, marasquin, rum, slagroom, suiker en fruit
Ingrediënten: bloemkool, boter, frituurolie, knoflook, lardo di colonnata, laurierblad, pierre robert, truffel, truffelpuree en witte wijn
Ingrediënten: bloemkool, boter, broccoli, cantharel, melk, nootmuskaat, peterselie, portobello, sjalot, slagroom, spinazie, varkenshaas en vleesfond
Ingrediënten: avocado, bosui, citroen, citroengras, honing, kokkel, korianderzaad, laurierblad, limoen, scheermesjes, spinazie, wasabi, witte peperkorrels, witte wijn, wittewijnazijn en zeebaars
Ingrediënten: boter, eidooier, griesmeel, groene asperge, groene peper, kalfshaas, kerriepoeder, melk, morilles, room, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en witte wijn
Ingrediënten: aardappel, azijn, eidooier, gerookte knoflook, groene tomaat, knoflook, komkommer, olijfolie, palingfilet, pernod, roomboter, suiker, tong, visbouillon, water en witte wijn
Ingrediënten: doperwt, groene chilipeper, kabeljauwhaas, komijn, koriander, limoensap, olijfolie, radijs, rode ui, rucola en zeezout
Ingrediënten: ananas, champagne, eidooier, gember, korianderpoeder, poedersuiker, sinaasappelsap, suiker en vanille-ijs
Ingrediënten: arachideolie, bieslook, butternutpompoen, dijonmosterd, gember, kappers, knoflook, koriander, notenolie, olijf, olijfolie, poedersuiker, sinaasappel, sint-jakobsschelp, sjalot, tijm, venkel en witte azijn
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, rogvleugels, sjalot, slagroom, tomaat en witte wijn
Ingrediënten: agaragar, azijn, boragebloem, boter, citroengras, citroensap, gember, gembersiroop, kerriepoeder, ketjap, kippendij, komkommer, langoustine, limoenblad, olie, rijstazijn, slagroom, sojasaus, spaanse peper en suiker
Toon alle 40 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789081789608
ISBN10
9081789600