Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Het Grote Larousse Patisserieboek

Een boek van Larousse

We hebben 201 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Grote Larousse Patisserieboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

200 recepten van verrukkelijke nagerechten voor groot en klein!Het plezier van smakelijke, zelfgemaakte patisserie… Liefhebbers van zachte cakes, mooie taarten, krokante koekjes of romige puddingen worden zalig verwend. In dit boek herontdek je hoe heerlijk het is om te genieten van een verrukkelijke chocolademousse, een smakelijke Bretonse pruimentaart, een prachtige citroen-schuimtaart of een Saint- Honorétaart die je zelf hebt bereid, zonder uren zwoegen in de keuken. Alle basistechnieken worden helder uitgelegd en aangevuld met duidelijke afbeeldingen van het ‘banketbakkersatelier’. Een hartverwarmend kookboek in de kwaliteitsvolle Laroussereeks.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het Grote Larousse Patisserieboek

Een greep uit de 201 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladesoesjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, eierdooiers, eieren, glucose, kristalsuiker, melk, pure chocolade, suikerklontjes, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mont-blanc

Ingrediënten:
boter, eiwitten, kastanjepasta, kastanjepuree, kristalsuiker, marrons glacés, poedersuiker, rum, slagroom, vanille-extract en vanillesuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Bugnes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine rum, citroen, eieren, frituurolie, kristalsuiker, olie, poedersuiker en zout

Soort:
zoet / beignets
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mokkataart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocoladekoffieboontjes, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnoot, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, poedersuiker, rum en water

Soort:
koek en gebak
Toon alle 201 recepten in dit boek