Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Karamel met gezouten boter
- Ingrediënten:
- citroen, gezouten boter, kristalsuiker en slagroom
- Soort:
- zoet
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 4 boeken van Larousse waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Larousse? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek: