Crème brûlée

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 62 in Het Grote Larousse Patisserieboek .

Gang:
dessert
Soort:
zoet / pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lemon curd

Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Muntijs

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Charlotte met roomijs en zwarte bessen

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Champagnemousse

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek