Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Ribeye met sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, donkere basterdsuiker, olijfolie, ribeye, rode wijn, sjalot en verse tijm
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Eten in Italie:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: