Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeigehaktkippenbouillonknoflooklaurierolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonrundergehakttijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Risotto met vlees

Ingrediënten:
boter, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode wijn, seccole, ui en vleesbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met sjalotten en tomaat

Ingrediënten:
boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Carpaccio van vlees

Ingrediënten:
citroensap, gerookte ossenhaas, gorgonzola, olijfolie, peper, peterselie, roquefort, sjalotje en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Vlees uit de wwok

Ingrediënten:
gember, groente, knoflook, lente-ui, olie, sojasaus, ui en vlees

Keuken:
Oosters
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met gemengd vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cannellonipijpjes, cognac, italiaanse pruimtomaten, kippengehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, rundergehakt, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:

Kruidige gumbo met vlees

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cayennepeper, drumsticks, gerookte doorregen bacon, gerookte worst, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, laurier, lente-ui, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peterselie, tijm, ui, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

couscous met begraven vlees

Ingrediënten:
amandelen, boter, kaneelstokje, olijfolie, poedersuiker, runderlappen, saffraandraadjes, snelkookcouscous, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofd vlees in napolitaanse ragu

Ingrediënten:
droge rode wijn, estratto di pomodoro, lamskrabbetjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, runderborst, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Şiş kebap - Vlees op stokjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, citroen, groene paprika, knoflook, lamsvlees, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gesmoord vlees met okra - bamia

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamsvlees, okra, olijfolie, peper, rodewijnazijn, runderstoofvlees, tomaat, tomatenpuree, ui, verse munt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Egyptisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Blintzes (Pannenkoeken) gevuld met vlees

Ingrediënten:
blintzes, cayennepeper, chilipoeder, citroenschil, mager rundgehakt, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, tomaten, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Oostenrijks / Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Naamloos gerecht met groente en vlees

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, blanke azijn, bruine basmatirijst, goela djawa, kenarienoten, knoflook, mager rundvlees, maïskorrels, olie, peper, sambal trassi, sperziebonen, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Haal meer recepten op...