Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Gember-rijstwijnazijndressing
- Ingrediënten:
- citroengras, gember, olijfolie, peper, rijstwijnazijn, sojasaus, suiker en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroengras, citroensap, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sjalot, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / nagerecht / dessert uit Het kleine fornuis:
Snack of tussendoortje uit Eet als een atleet:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: