Ginger and Spring Onion Crab / Gember en lente-ui krab

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 58 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemberkoeklepels

delicious. magazine - 2010-12

Sint-jacobsvruchten met gember en knoflook

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Gemberbrownies, kruidige

Een recept uit delicious. magazine - 2014-12

Gemberbolus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11