Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Lekker Happen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: