Karsu - Karsu's Kitchen

Karsu's Kitchen

Meer dan 75 favoriete Turkse recepten

Een boek van Karsu

We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Karsu’s Kitchen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Met meer dan 75 recepten uit de Turkse keuken! Maak samen met Karsu een culinaire droomreis langs tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden, van vega tot vis en vlees.

In Karsu’s Kitchen, haar eerste kookboek, deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden: iedereen kan Turks koken met Karsu.

Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü.

Ontdek het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook Karsu’s family favorites.

  • De gerechten zou je direct van de pagina’s willen opscheppen, zo smakelijk zijn ze in beeld gebracht”. – NRC
  • Al jaren ben ik fan van de Turkse keuken. Eindelijk is er iemand die de vertaalslag maakt zoals ik die het makkelijkste kan verteren. Karsu’s enthousiasme, authenticiteit en kookkunsten zijn aanstekelijk.” – Miljuschka Witzenhausen
  • “Karsu’s gerechten zijn zoals zij zelf is, praat, zingt en beweegt: bubbly, fantasierijk, comforting, mooi, vol passie en het smaakt vooral naar méér!” – Chantal Janzen
  • “De Sophia Loren van Turkije heeft eindelijk haar eigen kookboek! Mij zie je komende weken even op pagina sarmiçi, tepsi kebabi en çökelek, want stiekem vind ik de echte Turkse keuken één van de lekkerste ter wereld.” – Joris Bijdendijk

Over Karsu
Karsu heeft naast koken, nog een andere passie: muziek produceren. Ze is zangeres, pianiste, componiste en presentatrice en trad op in meer dan 20 landen, van het Concertgebouw tot Carnegie Hall en staat voor uitverkochte stadions in Turkije. Met haar deelname aan De Beste Zangers veroverde ze de harten van het grote Nederlandse publiek. Daarnaast heeft ze al enkele jaren haar eigen kookprogramma op 24Kitchen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Karsu's Kitchen

Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Lamsstukjes met aubergineyoghurt - Ali nazik

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, bonenkruid, boter, grove bulgur, knoflook, komijn, lamsbout, olijfolie, paprikapoeder, pepertje, pul biber, rode paprika, tomatenpuree, turkse yoghurt, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Kippenbout uit de oven - Firinda tabuk budu

Ingrediënten:
aardappeltjes, champignons, citroen, courgette, kippenbouten, knoflook, komijn, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pul biber, rode ui, tomatenpuree, venkel, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Karsu's Kitchen:

Kiptapenade - Çerkez tavuğu

Ingrediënten:
boter, kipfilet, kippenbouillonblokje, knoflook, mayonaise, pul biber, turks brood, walnoten, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Aubergine met ratatouille - Imam bayildi

Ingrediënten:
arachideolie, aubergines, bladpeterselie, bliktomaten, cherrytomaten, groene peper, knoflook, olijfolie, puntpaprika, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde groenten - Dolma

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, boter, courgette, granaatappelmelasse, knoflook, munt, puntpaprika, rode paprika, sumak, tomatem, turkse baldo, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Karsu's Kitchen:

Ratatouille - Saksuka

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bladpeterselie, knoflook, olijfolie, pul biber, puntpaprika, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Bulgursalade - Sarmiçi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bulgur, gerookte peperpuree, granaatappelmelasse, komijn, lente-ui, little gems, olijfolie, rode ui, slaolie en tomaten

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gamba's - Karides

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, gamba's, knoflook, olijfolie, pul biber, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Aubergine-gehaktkebab - Patlican kebabi

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, boter, chipotlepeperpuree, groene peper, lamsgehakt, rode paprika, tomatem, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Toon alle 80 recepten in dit boek