Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Okoko recepten:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten: