Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De Dikke van Dam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Brunch / lunch uit Nopi: