Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Maquereaux au vin blanc - Makreel in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, grof zout, korianderzaad, laurier, makreel, peper, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy: