Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, jeneverbes, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: